Meer resultaten voor luxe pennen bedrukken

   
 
luxe pennen bedrukken
 
Luxe pennen bedrukken Scherpe prijs Pennenboer.
Laat De PennenBoer een luxe pennen bedrukken of graveren voor uw bedrijf en deel ze uit! Gratis digitale proefdruk. 1 2 2 Artikelen per pagina. Geen resultaten gevonden. Simpel, essentieel en betrouwbaar. Veelzijdigheid en intrinsieke kwaliteit. Dat is wat de Vector speciaal maakt. Geleverd in een Parker geschenkverpak. Hét Parker icoon. Jotter, de bewuste keuze van actieve schrijvers die hun pen geen moment kunnen missen. Geleverd in een Parker geschenkverpakking. Simpel, essentieel en betrouwbaar. Veelzijdigheid en intrinsieke kwaliteit. Dat is wat de Vector speciaal maakt. Geleverd in een Parker geschenkverpak. De meest gedistingeerde Waterman. Zwart gelakte schacht met zilveren accenten in een overtuigend eigentijds design. Geleverd in Waterman geschenkverpa. De meest gedistingeerde Waterman. Zwart gelakte schacht, 18-karaats gouden rhodium-plated nib en zilveren accenten in een overtuigend eigentijds desig.
Luxe pennen bedrukken Laagste prijs Super-snel.nl.
Prijs wis keuze. Bekijk nu ons assortiment luxe pennen en maak indruk bij jouw potentiële klant of zakenrelatie. Laat de luxe pen graveren of bedrukken met de door u gekozen tekst of logo en kies eventueel voor een luxe geschenkverpakking.
Luxe pennen laten bedrukken Suprème relatiegeschenken.
Luxe bedrukte pennen zijn dus zeer breed toe te passen binnen uw eigen bedrijf. Natuurlijk kunt u de bedrukte pennen ook buiten uw bedrijf gebruiken. Bijvoorbeeld door ze weg te geven aan vaste relaties of klanten. Het zal erg gewaardeerd worden, helemaal omdat het geschenk niet 'standaard' is. Luxe pennen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken. Het bedrukken van luxe pennen kan via verschillende technieken. Luxe pennen zijn meestal gemaakt van metaal, waardoor u deze kunt laten graveren. Het graveren gebeurt door middel van een laserstraal. Deze brandt de eerste laag van het oppervlak weg, waardoor de ondergrond overblijft. De kleur van deze bedrukking wordt dus automatisch de ondergrond die meestal zilver of goud is. Het geeft een mooi chique effect, wat helemaal bij de luxe pen past. Luxe pennen kunnen ook worden bedrukt met een tampondruk. Hierbij wordt de bedrukking op de luxe pen aangebracht via een soort stempel. De bedrukking blijft duidelijk en mooi achter. Bij deze techniek kunt u zelf kleuren kiezen. Luxe pennen zijn deugdelijk om te bedrukken met een naam en datum.
ᐅ Pennen bedrukken Verschillende druktechnieken uitgelegd Robitex - Gifts Premiums Promotionals.
Iedereen weet natuurlijk wel dat er een enorm groot aanbod aan pennen is. Van de bekende luxe Parker pennen, tot de goedkopere en tevens duurzame Salvador pen. De keuze is overweldigend, ons assortiment balpennen is zeer uitgebreid. Welke druktechnieken zijn er? Een pen behoort tot een van de beste promotionele artikelen die er zijn, want iedereen gebruikt elke dag namelijk wel een pen. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat een pen gemiddeld 7 keer in de handen van dezelfde persoon terecht komt. Lees voor meer informatie hierover ons blog: de kracht van een relatiegeschenk" Na het lezen van dit blog weten wij zeker dat je overtuigd bent van het geven van relatiegeschenken. Het is daarom ook van belang om het relatiegeschenk in dit geval de pen op een leuke en unieke manier te laten bedrukken. Welke druktechnieken voor pennen hebben we eigenlijk? Bij het bedrukken van pennen met zeefdruk wordt er gebruik gemaakt van een gespannen doek. Vervolgens wordt er met een kam inkt aangebracht op de uitsparingen. Via de vrije ruimte die er is komt de inkt op de pen en zo wordt het logo op de pen gedrukt.
Pennen bedrukken met logo of tekst.
Bij HSG promotions kunt u makkelijk en direct online pennen laten bedrukken. Binnen ons brede assortiment vindt u vele verschillende soorten pennen. Heeft u veel pennen nodig voor weinig? Bekijk dan eens onze promotionele pennen. Liever een pen die rekening houd met het milieu. Kies dan een pen uit de categorie duurzaam. Naast onze goedkope pennen kunt u bij ons ook kiezen uit kwaliteitsmerken als BIC, Senator, Prodir en Parker. Ondanks het digitale tijdperk zijn bedrukte pennen nog steeds het meest populaire relatiegeschenk. Bedrukte pennen worden namelijk niet alleen veel gebruikt, ze worden ook veel doorgegeven. Hierdoor komt u met één geschenk bij meerdere mensen in beeld. Bedrukte pennen zijn niet alleen functioneel een goed geschenk, omdat pennen compact zijn kunnen deze makkelijk meegenomen of verstuurd worden. Denk aan een beurs of mailing naar uw klanten. Pennen met logo. Pennen met logo zijn de ideale reclamedragers. Zo kunt u het logo van uw bedrijf op de houder drukken en uw slogan of website op de clip. De meeste pennen kunnen full color bedrukt worden. Dit geeft de mogelijkheid om kleurrijke logo's' of zelfs foto's' tegen een scherpe prijs te drukken.
Luxe pennen - PenPoint Partner exclusief bij PenPoint.
De Partner Pen zijn onze luxe pennen met een fraaie zakelijk vormgeving. Ideaal om te schenken aan uw gewaardeerde klanten of leveranciers. Het visitekaartje van uw bedrijf, dat jaren dienst zal doen. Deze luxe pennen bedrukken wij graag voor u met u logo en/of tekst. Partner Pen Blauw. Partner Pen Wit. Partner Pen Zwart. Partner Pen Wijnrood. Partner Pen Groen. Partner Pen Rood. Partner Pen Paars. Partner Pen Assortie - luxe pennen. Indien u Assortie besteld, krijgt u de onderstaande kleuren geleverd. Luxe Pennen van PenPoint. De luxe pennen van PenPoint is het model Partner. Het model is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het bedrukken van deze luxe pennen doen we met onze eigen foliedruk.
Luxe pennen bedrukt met logo Kicks Promo Relatiegeschenken.
Luxe pennen bedrukt met logo. Luxe pennen bedrukt met logo. Toon filteropties Verberg filteropties. € t/m €. Een luxe pen is misschien wel het mooiste cadeau dat u kunt geven. Omdat het lang mee gaat. Met een luxe bedrukte pen wordt misschien wel een miljoenen contract ondertekend.
Luxe pennen bedrukken Pennenbedrukken.com.
Geen minimale afname. Parker Jotter balpen. Geen minimale afname. Parker Vector balpen. Geen minimale afname. Luxe pennen bedrukken als luxe relatiegeschenk. Hoewel we veel met computers, smartphones en tablets werken, heeft tochiedereen graag een mooie, fijn schrijvende pen bij de hand.

Contacteer ons